top of page
Rejselitteratur. Bannerbillede.jpeg

Rejselitteratur 

1-dags-workshop i Aarhus 

Med Kasper Green Munk

Lørdag d. 19/8 2023 fra kl. 10.00-17.00

Kasper. Underviserfoto.jpeg

Pris: 1.345 kr.

Inklusive forplejning

Botanisk Have i Aarhus danner rammen om denne spændende  workshop, hvor du får inspiration til at skrive sanseligt og medrivende om dine rejseoplevelser.

 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i workshoppen.

 

Vi tager udgangspunkt i nogle gode eksempler på rejselitteratur, hvor forfattere har taget deres rejseoplevelser med ind i sproget.

 

I løbet af dagen bruger vi de eksotiske omgivelser i Væksthusene og Botanisk Have som inspiration til forskellige skriveøvelser, der kan hjælpe dig i gang – eller videre – med at skrive om dine rejser, uanset, om det er rejser til fjerne himmelstrøg, eller bare til en anden del af landet.

 

Husk at medbringe pen og papir og evt. bærbar til skrivningen.

 

Workshoppen er med fuld forplejning fra Væksthusenes café. Der vil være isvand/kaffe/te hele dagen, valgfri sandwich eller måltidssalat (også vegetarisk) til frokost inkl. en sodavand/hvidvand.

 

Og så er der kage om eftermiddagen, så I kan holde skrivedampen oppe!:-) 

Max 16 deltagere. 

Underviser: Kasper Green Munk 

Om din underviser
 
Kasper Green Munk (f. 1981) er ph.d. i Litteraturhistorie og ekstern lektor ved Aarhus Universitet med særligt fokus på undervisning i kreativ skrivning.
 
Han er oversætter og rejseskribent og udgiver i efteråret 2023 bogen Rejse til krigens steder, der er en blanding af klassisk rejseberetning og generationsportræt.
 
Tidligere har han bidraget med kapitler til mere traditionelle rejsebøger, blandt andet i serien Vide verden, og han har en fortid som rejseleder til en række europæiske lande.
 
Kasper Green Munk har desuden oversat to bøger af den tyske forfatter W. G. Sebald, der skriver en helt særlig form for surrealistisk rejselitteratur. 

bottom of page