top of page
Bliv forfatter på vores skrivekurser i skønlitteratur og skriveteknikker

Skrivekursus. Eget projekt. Efterår 2024.

Forfølg forfatterdrømmen!

3/9 - 30/11 2024 i Bunchs VINBAR

H. C. Ørsteds Vej 50A st. 4, 1879 Frederiksberg C.

v/ Mads Bunch

KUN 3 PLADSER TILBAGE!

Mads Bunch_Foto Morten Holtum © Café Monde

 Mads Bunch 

Pris: 11.445

Om kurset

Kurset er for dig, der ønsker at arbejde videre med dit eget skriveprojekt eller at opstarte et nyt skriveprojekt.

 

Alle genrer og formater er velkomne.

 

Det er vigtigste er, at du er motiveret for at arbejde med dit eget projekt gennem hele forløbet og få en intensiv kickstart på dit skriveforløb.

OBS! Max  8 deltagere på dette hold, så der er god tid til at tage kærlig hånd om alles projekter.

Mødegange og forløb

Mødegangene består hovedsageligt af fælles tekstlæsning, hvor du får feedback og rådgivning fra underviseren og de andre deltagere.

 

Vi kommer også løbende til at tale om idéudvikling, karakter, struktur, dialog og dramaturgi, så du får fat i de steder i din tekst, hvor du allermest brug for det.

Der undervises følgende 8 tirsdage fra kl. 17.00-21.00:

 

3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10 (skrivepause), 5/11 & 12/11 2024.

 

Kurset rundes af med et afsluttende heldagsseminar lørdag d. 30/11 fra kl. 09.00-16.00 (også i Bunchs VINBAR)

Praktisk

Alle de faste 8 mødegange foregår på Bunchs VINBAR, H. C. Ørsteds Vej 50A st. 4., tirsdage fra kl. 17.00-21.00. 

 

Vi har selfølgelig den lille hyggelige vinbar helt for os selv, og der vil være gratis te/kaffe.

 

Vi holder spisepause 18.30. Du er velkommen til selv at medbringe mad, men inden for 30 meter finder du både sushi, pizza, sandwich, indisk og mexicansk take-away til rimelige priser.

Første mødegang

Du får en mail med info om den første mødegang ca. 14 dage før kursusstart.

 

På første mødegang præsenterer alle deres projekter kort (du laver blot en 1-2 siders beskrivelse af dit skriveprojekt, som vi sender rundt til hinanden inden).

 

Efter præsentationsrunden vil Mads vil tale om de vigtigste grundteknikker/skrivepraksisser, som afsæt for at komme godt i gang med jeres projekter.

 

Du melder dig til ved at købe kurset.

 

Husk: Hvis du har købt kurset tidligt, men dine planer skulle ændre sig i løbet af efteråret, får du fuld refusion frem til 4 uger før kursusstart. 

Underviser: Mads Bunch

Det er muligt at betale kurset i 2 eller 3 rater, der automatisk trækkes pr. måned, når du har betalt første rate. Tryk blot på knappen for at se betalingsmulighederne. 

Om din underviser

Mads Bunch (f. 1974) er forfatter og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet, samt stifter og leder af Skriveskolen Creative Writing.

Mads har skrevet novellesamlingen Dreng, der udkom i 2022 på Forlaget Café Monde, samt det prisbelønnede manuskript til kortfilmen Kun de nærmeste (eng. Cut Off). Senest har han oversat amerikanske Alexander Weinsteins novellesamling Efter Yang (film: After Yang med Colin Ferrell i hovedrollen), der udkom i august 2023.

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på skriveskolen, har han også undervist i faget Creative Writing i på Københavns Universitet frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads har desuden udgivet en række fagbøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt. Desuden  Isak Dinesen (Karen Blixen) Reading Søren Kierkegaard  på forlaget Legenda, Cambridge, der baserer sig på hans ph.d. 

bottom of page