top of page

Grundholdet med Mads Bunch

Grundhold, udtalelser

“Jeg gik på grundholdet i efteråret 2020. Jeg oplevede et trygt og respektfuldt rum, hvor jeg samtidig modtog direkte og detaljeret kritik af alt fra sprog til plot til karakter-psykologi. Mads er især genial til at videreudvikle på idéer og hjælpe én videre, når man er gået i stå i en tekst. Kurset har fået mig ind i en fast skriverutine og givet mig en masse inspiration og gå-på-mod, som jeg regner med at leve længe på! Tak for det!”
 
Helene Larsen

“Jeg har deltaget i to af Mads' Creative Writing-hold (Grundhold og Eget Projekt ) og har været virkelig, virkelig glad for det. Mads giver kritik med så megen varme og forståelse for den enkelte fortællers stemme, at hver eneste kursusaften har været dybt inspirerende - også når jeg er troppet op med en mindre skrivekrise. Jeg er fan!"
 
Dorte Kvist 

"Jeg har tidligere deltaget på skrivekurser andre steder, som også har været gode. Men jeg vil fremhæve Mads's grundhold, som det, der har lært mig allermest. At der er så mange tekniske finesser ved det at skrive godt, har jeg først lært nu. Det er en kæmpestor hjælp og gør virkelig en forskel. Mads er eminent til at give feedback - en feedback, man straks kan omsætte til sin egen tekst, som derefter fremstår væsentlig bedre end første udgave. Jeg vil på det varmeste anbefale Mads's kurser - og jeg vil glæde mig til en plads på Rungstedlund. Jeg forstår godt, at hans kurser hurtigt bliver udsolgt!”
 
Mitzie Pitzner

Andre kurser med Mads Bunch

Andre kursr med Mads

“Jeg deltog først i et kursus om at bruge sanserne. Det var en lørdag på Rungstedlund. Herefter fulgte jeg Grundholdet i Kvarterhuset og efterfølgende Eget Projekt, der gik mere på at fortsætte med egne tekster, få feedback og blive undervist af gæstelærere. Det har været et fantastisk og inspirerende forløb. Mads er så god til at give kritik og til at støtte én i skriveprocessen. Jeg har aldrig troet på, at jeg kunne noget ift at skrive. Det er ved at gå op for mig nu, at jeg kan”
 
Linda Larsen 

“Jeg har i perioden 15/9 til 5/12 2020 deltaget på Mads Bunchs skrivehold "Eget Projekt", hvilket har bragt mig virkelig langt i min kreative skrivning. Med Mads som vejleder og lærer har vi fået uvurderlig feedback på vores tekster, og vi har fået en masse redskaber til anvendelse i den kreative proces. Der blev sat god tid af til gennemgang af de enkelte tekster, hvilket var lærerrigt for os alle. Der var en god og varm stemning på holdet, og alle bidrag fik konkrete, konstruktive og opmuntrende feedbacks. Jeg fik rigtig godt styr på mit skriveprojekt. Jeg kan meget anbefale Mads' kurser." 
 
Niels Bent Hansen

"Jeg gik på begynderkurset i creative writing på Rungstedlund i foråret 2019 for at afprøve, om jeg kunne udvikle min skrivelyst og ikke mindst kvalitativ kritik af andres og egne tekster. Kurset levede til fulde op til formålet. Inspirerende med Mads´ indspark i forskellige tilgange og igangsættende skriveøvelser. Fik derfor lyst til at være på et fortsætterhold (Eget Projekt), hvilket jeg er nu. Det er blevet til øget skrivelyst, en skarpere pen og fundet af egen “stemme” via Mads og deltagernes feedback. Tak!"
 
Lis Poulsen 

Kurser og workshops med Pablo Llambías

Pablo

"Pablo Llambías’ undervisning har lært mig at turde gå ind i rum jeg frygter og blive der, indtil jeg har få en fortælling med ud.  Mit tankemylder er blevet et struktureret kreativt værktøj. De faste møder har gjort, at jeg nu tager mit skrivearbejde  seriøst og får afsat
tid af hver dag. Jeg har fået friheden til at beskrive livet,
som jeg har lyst"
 
Charlotte Hjorth-Rohde 

"Jeg anbefaler Pablos hold på det varmeste, som jeg deltog i efteråret 2019. Pablo er en knivskarp tekstlæser og -analytiker og hans workshop er inspirerende og konstruktiv for din videre udvikling som  skribent. Hvad end du har af planer med din skrivning, er du i trygge og yderst kompetente hænder hos Pablo"
 
Lone Christiansen 

Trine Rosa Bondes (deltagere fra andre tidligere kurser)

Trine Rosa Bonde

"Undervisning med Trine Bonde inspirerede mig til at være modig og tage udgangspunkt i mig selv og min kerne. Trine tvinger mig til at tage stilling til nuet og udfordrer de bevægelser samt følelser der står på spil lige her og nu- hvilket gav mig en masse redskaber og tusind ideer til at skrive. Hun hører alle, stiller sig oprigtigt nysgerrig på dit sind og din skaberlyst indenfor både skrivning og tankerne bag det. Jeg lærte at det er vigtigt at være åben overfor alle ens sider og være opmærksom på sin lyst og modstand hvilket var noget vi brugte meget til at mærke os selv, kernen og hvor lidt der nogle gange skal til for at skabe noget stort. Jeg kan med det varmeste hjerte anbefale Trine som underviser” 


Mathias Hans Ove Johanning 

"Jeg følte mig set i Trines undervisning. Allerede fra start formåede hun at facilitere et trygt og ærligt rum, hvor alle følelser blev modtaget med nysgerrighed. Hendes arbejde med bevægelse blev meget givende for mig i det skriftlige, og hun forstod at udfordre mig, hvor der var størst plads til udvikling".

Ingrid Hedegaard 

"Det har været meget inspirerende at modtage undervisning af Trine. Jeg har mærket min kerne, danset for min lyst, følt min modstand og oplevet udvikling i mig selv. Triner skaber virkelig et rum, hvor man bliver set og kan være med det, der er. Kæmpe anbefaling herfra!" 

 

Jeppe Nyholm Gade

Feedback på manuskripter

Feedback på Mauskripter

"Mads Bunch har været en uforlignelig støtte i skriveprocessen under arbejdet med min bog I køkkenet med Karen Blixen. Mads har en veludviklet sans for sprog og en stor kærlighed til det skrevne ord, og hans feedback har været præget af stor saglighed, faglighed og forståelse for mit projekt. Mads får min varmeste anbefaling."  

Signe Wulff 

Workshos med Anders
Onlinekurser, udtalelser
Feedback, udtalelser
bottom of page