top of page

Grundholdet med Mads Bunch

Grundhold, udtalelser

“Jeg gik på grundholdet i efteråret 2020. Jeg oplevede et trygt og respektfuldt rum, hvor jeg samtidig modtog direkte og detaljeret kritik af alt fra sprog til plot til karakter-psykologi. Mads er især genial til at videreudvikle på idéer og hjælpe én videre, når man er gået i stå i en tekst. Kurset har fået mig ind i en fast skriverutine og givet mig en masse inspiration og gå-på-mod, som jeg regner med at leve længe på! Tak for det!”
 
Helene Larsen

“Jeg har deltaget i to af Mads' Creative Writing-hold (Grundhold og Eget Projekt ) og har været virkelig, virkelig glad for det. Mads giver kritik med så megen varme og forståelse for den enkelte fortællers stemme, at hver eneste kursusaften har været dybt inspirerende - også når jeg er troppet op med en mindre skrivekrise. Jeg er fan!"
 
Dorte Kvist 

"Jeg har tidligere deltaget på skrivekurser andre steder, som også har været gode. Men jeg vil fremhæve Mads's grundhold, som det, der har lært mig allermest. At der er så mange tekniske finesser ved det at skrive godt, har jeg først lært nu. Det er en kæmpestor hjælp og gør virkelig en forskel. Mads er eminent til at give feedback - en feedback, man straks kan omsætte til sin egen tekst, som derefter fremstår væsentlig bedre end første udgave. Jeg vil på det varmeste anbefale Mads's kurser - og jeg vil glæde mig til en plads på Rungstedlund. Jeg forstår godt, at hans kurser hurtigt bliver udsolgt!”
 
Mitzie Pitzner

Eget Projekt & Andre kurser med Mads Bunch

Andre kursr med Mads

"Mads er en skarp og dygtig tækstlæser. Jeg har gået på andre skrivekurser før, men aldrig fået så meget ud af det, som jeg fik til Mads' 8-ugers skrivekursus "Eget projekt" i foråret 2024. 

Samtidig er Mads engageret, empatisk, og rar, og skaber derved et trygt rum at dele tekster i.  

Kæmpe anbefaling herfra."

 

Madeleine Saunte

“Jeg deltog først i et kursus om at bruge sanserne. Det var en lørdag på Rungstedlund. Herefter fulgte jeg Grundholdet i Kvarterhuset og efterfølgende Eget Projekt, der gik mere på at fortsætte med egne tekster, få feedback og blive undervist af gæstelærere. Det har været et fantastisk og inspirerende forløb. Mads er så god til at give kritik og til at støtte én i skriveprocessen. Jeg har aldrig troet på, at jeg kunne noget ift at skrive. Det er ved at gå op for mig nu, at jeg kan”
 
Linda Larsen 

“Jeg troede, at jeg skrev ret godt, indtil jeg tog kurset “Eget projekt” i 2024. Her opdagede jeg alle mine begynderfejl i skrivning, som Mads på en kærlig og respektfuld måde hjalp os med at finde. På otte uger fik jeg givet min hovedkarakter dybde og handling. Jeg lærte om fortællepositioner og opbygning af scener og dialog. Jeg lavede dramaturgisk opbygning af min roman, som nu er klar til at blive skrevet færdig. En varm anbefaling herfra. 

 

Rebecca Cywan
 

Jeg deltog på Mads Bunchs skrivehold "Eget Projekt" i 2020, hvilket har bragt mig virkelig langt i min kreative skrivning. Med Mads som vejleder og lærer har vi fået uvurderlig feedback på vores tekster, og vi har fået en masse redskaber til anvendelse i den kreative proces. Der blev sat god tid af til gennemgang af de enkelte tekster, hvilket var lærerrigt for os alle. Der var en god og varm stemning på holdet, og alle bidrag fik konkrete, konstruktive og opmuntrende feedbacks. Jeg fik rigtig godt styr på mit skriveprojekt. Jeg kan meget anbefale Mads' kurser." 
 
Niels Bent Hansen

"Hvis ikke det var, fordi jeg fik en utrolig lyst til at skrive, havde jeg ikke fået hænderne ned efter de tre lørdage på Novelle-masterclassen på Rungstedlund i foråret 2024.  Før skrev jeg intuitivt, spontant -og fred være med det , men den indsigt og viden jeg har fået gør mig bevidst om , hvad jeg har gang i - og det  har givet  min skriveproces et spændende løft. Tak til Mads, Martin og Adda som smittede os med deres energi og begejstring for novellen , kortprosaen og det magiske univers .. og tak for alle de “greb” vi fik foræret.


Marianne Harboe 

 

Jeg gik først på begynderkurset i creative writing på Rungstedlund for at afprøve, om jeg kunne udvikle min skrivelyst og ikke mindst kvalitativ kritik af andres og egne tekster. Kurset levede til fulde op til formålet. Inspirerende med Mads´ indspark i forskellige tilgange og igangsættende skriveøvelser. Fik derfor lyst til at være på et fortsætterhold (Eget Projekt), hvilket jeg er nu. Det er blevet til øget skrivelyst, en skarpere pen og fundet af egen “stemme” via Mads og deltagernes feedback. Tak!"
 
Lis Poulsen 

Kurser og workshops med Pablo Llambías

Pablo

"Pablo Llambías’ undervisning har lært mig at turde gå ind i rum jeg frygter og blive der, indtil jeg har få en fortælling med ud.  Mit tankemylder er blevet et struktureret kreativt værktøj. De faste møder har gjort, at jeg nu tager mit skrivearbejde  seriøst og får afsat
tid af hver dag. Jeg har fået friheden til at beskrive livet,
som jeg har lyst"
 
Charlotte Hjorth-Rohde 

"Jeg anbefaler Pablos hold på det varmeste, som jeg deltog i efteråret 2019. Pablo er en knivskarp tekstlæser og -analytiker og hans workshop er inspirerende og konstruktiv for din videre udvikling som  skribent. Hvad end du har af planer med din skrivning, er du i trygge og yderst kompetente hænder hos Pablo"
 
Lone Christiansen 

Kurser og workshops med Martin Glaz Serup

Martin Glaz Serup

"Når det handler om skrivning - og tekstlæsning - giver Martins store vid og smittende behagelige personlighed en sjælden kombination af tryghed og høj læringsværdi. Det er magisk og fagligt motiverende på en og samme tid. Mit eneste hår i suppen er, at man ved kursets afslutning ville ønske, det var længere. Jeg anbefaler forløbet til enhver der gerne vil skrive". 

 

Jakob Vibild 

"Jeg har deltaget i grundforløbet hos Martin Glaz Serup i efteråret 2023 og i Masterclass-forløbet om novelle og kortprosa i foråret 2024 med stort udbytte. Martin blæser ind ad døren i topform og alt derefter er højt: tempoet, engagementet, ambitionsniveauet og humøret. Man er i særdeles kompetente hænder hos Martin."


Lene Strands

"Fremragende! Skarpe oplæg, præcise øvelser, nyttige værktøjer. Svøbt ind i Martins omfattende viden, sans for at skabe et hold og inspirerende gode humør. Et skrivekursus med ham  - det er en af de fristelser, man skal passe godt på, der er ikke for mange af dem. 

Mogens Lindhardt 

Feedback på manuskripter

Feedback på Mauskripter

"Mads Bunch har været en uforlignelig støtte i skriveprocessen under arbejdet med min bog I køkkenet med Karen Blixen. Mads har en veludviklet sans for sprog og en stor kærlighed til det skrevne ord, og hans feedback har været præget af stor saglighed, faglighed og forståelse for mit projekt. Mads får min varmeste anbefaling."  

Signe Wulff 

Workshos med Anders
Onlinekurser, udtalelser
Feedback, udtalelser
bottom of page