top of page
Skriveskolen for Creative Writing white logo wide.png

DEN 1-ÅRIGE FORFATTERUDDANNELSE
2024-2025

Kursusstart: 7-8/9 2024
Deadline for ansøgning: 1/6 2024.

Mads. Dreng. Omslagsbillede.jpeg

 Mads Bunch  

Pris: 36.645

Bliv et skrivende menneske  

Du får nu muligheden for at arbejde i dybden med dit eget skriveprojekt på denne 1-årige forfatteruddannelse, hvor du bliver undervist af nogle af landets bedste og mest erfarne skrivelærere.

Forfatteruddannelsen

Henover et år arbejder du med egen tekst på 14 faste mødegange (mandage), 4 weekendseminarer og et afsluttende individuelt manuskriptlæsningsforløb med uddannelsens faste lærer Mads Bunch.

Der er to længere skriveperioder (dec-jan) og (midt juni-midt august), hvor du får en individuel zoom-samtale med Mads ift. at holde momentum i din egen skrivning.

På de faste mødegange - såvel som på weekendseminarerne - udvikler du din kreativitet, din tekstlæsningsevner og genrebevidsthed - og selvfølgelig ikke mindst din egen skrivning.

 

Du vil blive undervist i de vigtigste creative writing teknikker, herunder:

 

Fortællere, synsvinkler, dialog, sproglig præcision og på et mere overordnet plan, hvordan du skaber spændende karakterer og en god dramaturgisk struktur. 

Pablo Llambías er gæstelærer på uddannelsens 2. weekendseminar, hvor alle deltagere vil få feedback på tekst fra ham.


Martin Glaz Serup er gæstelærer på det 3. weekendseminar. Alle får ligeledes feedback på tekst fra Martin

Du får således feedback på dine egne tekster ti gange fra tre forskellige professionelle skrivelærere henover året, før du sammen med Mads samler trådene på det afsluttende manuskriptlæsningsforløb.

 

OBS! Vi har skåret deltagerantallet helt ned til max 8 deltagere, så vi virkelig kan komme i dybden med alles projekter!

Forløbet

Kurset starter med en weekendworkshop 6-7/9 2024 og slutter med manusforløbet med Mads i sept. 2025.


Den faste undervisning (mandage) foregår fra kl. 17.00 - 21.00 i Bunchs Vinbar, H. C. Ørsteds Vej 50A st. 4. - blot 2 mins. gang fra Forum Metro Station. De fire weekendseminarer foregår også i Bunchs Vinbar. Begge dage fra kl. 9-16.


Vi har selvfølgelig vinbaren helt for os selv, når der undervises.

 

Du er velkommen til selv at medbringe mad, men forplejningsmulighederne er overdådige. ​​​​​​​Inden for 30 meter finder du godt med take-away, herunder sushi, libanesisk, shawarma, indisk, pizza, sandwich og burger.

Tryk på den blå knap længere nede på siden og download det fulde program med datoer og tidspunkter for hele Forfatteruddannelsesforløbet.


Optagelse

Optagelsen foregår ved ansøgning. 
Du sender en tekstprøve på max 1600 ord, 1-2 sider, der kort beskriver dit bogprojekt, samt 1 side med lidt om dig selv og dine tidligere skriveerfaringer. 

 

DEADLINE FOR ANSØGNING: 1/6 2024 kl. 23.59

Men du er velkommen til at indsende før.

 

Du får svar om optagelse senest 10/6 2024


Send ansøgningen til: 

 

info@skriveskolen-creativewriting.com

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du altid velkommen til at skrive til Mads på info@skriveskolen-creativewriting.com eller give ham et ring på:

+ 45 23 84 95 60

Neden for kan du downloade programmet med datoer for alle mødegangene.

Det vil være muligt at betale kurset i op til 3 rater henover det første halve år for at gøre det mere overskueligt økonomisk.

Om din faste underviser

Mads Bunch (f. 1974) er forfatter og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet, samt stifter og leder af Skriveskolen Creative Writing.

Mads har skrevet novellesamlingen Dreng, der udkom i 2022 på Forlaget Café Monde, samt det prisbelønnede manuskript til kortfilmen Kun de nærmeste (eng. Cut Off). Senest har han oversat amerikanske Alexander Weinsteins novellesamling Efter Yang (film: After Yang med Colin Ferrell i hovedrollen), der udkom i august 2023.

Foruden de hundredevis af deltagere, han har undervist på skriveskolen, har han også undervist i faget Creative Writing i på Københavns Universitet frem til 2018, hvor han gik solo med skriveskolen.

Mads har desuden udgivet en række fagbøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt. Desuden bogen Isak Dinesen (Karen Blixen) Reading Søren Kierkegaard. på forlaget Legenda, Cambridge, der baserer sig på hans ph.d. ​​

Mads Bunch

Pablo Llambías

Martin Glaz Serup

bottom of page