top of page
Forside. Blixenbog. Legenda

Skriv med Blixen 

v/ Anne Green Munk 

Lørdag d. 3/6 2023 fra kl. 10.00-17.00 på Karen Blixen Museet

Anne Myrup Munk. Forfatterfoto. Nyt

Pris: 1.385 kr.

Inklusive fuld forplejning

og entre til museet 

Om din underviser

Anne Green Munk (f. 1984) er ph.d. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet

 

Hun underviser i kreativ skrivning ved Aarhus Universitet, hvor hun er ansat som post.doc., men også som gæsteunderviser på en række af Danmarks højskoler, samt i efteråret 2022 på Creation Literaire i Paris og i 2022 og 2023 på Accra Universitet i Ghana.

 

Anne Green Munk er tidligere elev ved Gladiators 1-årige Forfatterskole og ved Fotografisk Skole og har modtaget to arbejdslegater fra Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere til sit arbejde med sine egne skønlitterære romaner og oversættelse af international skønlitteratur.

 

Hun er desuden dommer ved de danske gymnasiers årlige Skrivecup i på Aarhus Teater og en ofte anvendt litteraturekspert og formidler ved Folkeuniversitetet og i de danske medier.

 

Hun er foredragsholder og forfatter til en række artikler om litteratur og kunst og tidligere kulturskribent ved Dagbladet Information.

4 PLADSER TILBAGE

 

Karen Blixen danner udgangspunktet for denne skriveworkshop, hvor du finder inspiration til din skrivning i Karen Blixens liv og forfatterskab.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i workshoppen - blot at du har mod på at få en oplevelse og komme i gang.

 

Karen Blixen var et kunstnerisk menneske i alle henseender. Udover at være en stor forfatter, var hun optaget af fin fransk kogekunst, bandt kunstfærdige blomsterbuketter, malede og tegnede portrætter og optrådte som pjerrot for sine middagsgæster.

 

På denne 1-dags-workshop vil vi gå på opdagelse i Karen Blixens hjem på Rungstedlund, hvor alt dette er udstillet, og således lade os inspirere af Karen Blixens kunstneriske tilgang til livet i vores egen skrivning.

 

Anne Green Munk, ph.d. fra Aarhus universitet, med speciale i hvordan forfattere bruger deres eget liv i deres kunst, vil facilitere skrivningen og undervisningen.

Husk at medbringe pen og papir til rundturene på museet og evt. bærbar computer til skrivningen, hvis du foretrækker det. 


​Kurset er med fuld forplejning fra Café Madam Carlsen og selvfølgelig også indgang til museet.

Max 16 deltagere

Underviser: Anne Green Munk 

bottom of page