top of page
Kvivik. Fjorden.jpeg

Skriverejse til Færøerne
7-13/6 2025

Med Mads Bunch og gæstelærere

 

Vi skal bo alle seks dage på Havdypp retreat, der ligger ved Kvivik med udsigt over Vagar-fjorden. Retreatet, der er stiftet af en tidligere deltager på skriveskolen, udgør den perfekte ramme til at suge viden og inspiration og komme i gang med dit næste skriveprojekt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagligt program

8-9: Morgenmad

9-11: Undervisning og igangsættende øvelser

11-15: Skrivning på egen hånd. Alle får en frokostpakke, så du selv kan beslutte, hvor du vil skrive. Måske på din egen fjeldtop?:-)

16-18: Undervisning og feedback

18-20: Aftensmad

 

To af dagene vil en gæstelærer stå for aftenens undervisning. Mere info. følger.  

Opholdet inkluderer:

 

Undervisning, besøg af gæstelærere, ophold i dobbeltværelse, fuld forplejning (hjemmelavet økologisk mad), transfer med bus til og fra lufthavnen samt brug af retreatets vildmarksbade og sauna. Se billedet neden for:

 

Du får desuden en guidet vandretur i området samt en halvdagsbustur til Gjogv, Tjørnuvik og Saxum, hvor vi blandt andet kommer til at se Lunder (søpapegøjer), da det er et perfekt tidspunkt på året at opleve disse smukke fugle!

Eneste tilkøb er flybilletten til og fra Færøerne, der koster ca. 2500 kr.

 

Vi giver info om flyafgangene, der passer med den gratis bustransfer til Havdypp, når tiden nærmer sig.

 

Læs alt om Havdypp her:

 

https://www.havdypp.com/about-1-1

Deltagerantal: Max 16 deltagere

Aflysningspolitik: Den er ganske enkel. Du kan aflyse din tilmelding og få fuld refusion helt frem til en måned før skrive-retreatet starter. 

Bedste hilsner,

Mads

kvivik.webp
Lunde.jpeg

Pris: 13.425

Det er muligt at betale rejsen i to månedlige rater. Klik på tilmeldingsknappen og se dine muligheder. Når du har betalt første rate er pladsen din.

Om dine undervisere

Mads Bunch (f. 1974)

 

Mads er ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og stifter og leder af Skriveskolen for Creative Writing.

Han er forfatter til novellesamlingen Dreng, der udkom i 2022 på Forlaget Café Monde, samt det prisbelønnede manuskript til kortfilmen Kun de nærmeste (eng. Cut Off) 2023.

​Mads har desuden udgivet en række fagbøger om dansk og nordisk samtidslitteratur: Samtidsbilleder 

(2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2015) sammen med Poul Behrendt.

 

Desuden bogen Isak Dinesen (Karen Blixen) Reading Søren Kierkegaard (2017) på forlaget Legenda, Cambridge, der baserer sig på hans ph.d. 

Anne Green Munk (f. 1984)

 

Anne er ph.d. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet

 

Hun underviser i kreativ skrivning ved Aarhus Universitet, hvor hun er ansat som post.doc., men også som gæsteunderviser på en række af Danmarks højskoler, samt i efteråret 2022 på Creation Literaire i Paris og i 2022 og 2023 på Accra Universitet i Ghana.

 

Anne Green Munk er tidligere elev ved Gladiators 1-årige Forfatterskole.

 

Hun er dommer ved de danske gymnasiers årlige Skrivecup i på Aarhus Teater og en ofte anvendt litteraturekspert og formidler ved Folkeuniversitetet og i de danske medier.

 

Hun er foredragsholder og forfatter til en række artikler om litteratur og kunst og tidligere kulturskribent ved Dagbladet Information.

bottom of page