top of page
Trøjborg. Korrekt. Til hjemmesiden

Videre med dit manuskript

Trøjborg i Aarhus
 
Weekendworkshop med Pablo Llambías
26-27/11 2022 

Pablo. Billede. Hjemmesiden

Efter flere forespørgsler om også at afholde denne skriveworkshop i Aarhus, går vi nu i luften!

Skriveworkshoppen er for dig, der er i gang med et prosa, drama eller lyrikmanuskript. 

 

Vi mødes begge dage fra kl. 10-17 i Trøjborg (se billedet) på Dronning Margrethes Vej 61, 1, 8200 Aarhus N.

Forplejning er inkluderet i prisen og Anne Green Munk, der også underviser her på skolen, er værtinde (da workshoppen afholdes på salon-manér i hendes private hjem). 

Du finder selv en passende overnatningsmulighed, hvis ikke du kan nå hjem lørdag aften.

Med udgangspunkt i en synopsis og en tekstprøve får du rådgivning i, hvordan du kan arbejde med sprog, fortællere og synsvinkler, så du løfter dit manus op på et helt andet niveau.

 

Du får også gode råd om struktur og komposition og tips til den videre redigeringsproces.

 

Hvis du er gået i stå, får du også at vide, hvordan du bedst kommer videre.

OBS FORLÆNGET DEADLINE: Senest fredag d. 18/11 sender du en synopsis på max. 2 sider (2400 anslag pr. side), der beskriver din idé og dit manus, samt en 10 siders tekstprøve (også max. 2400 anslag pr. side) til:

 

info@cph-creativewriting.com

 

Max-omfanget skal overholdes. 

Teksterne videresendes til deltagere samt underviseren, der forhåndslæser synopser og tekster inden workshoppen, og dette bedes deltagerne også gøre i det omfang tiden tillader det. 

OBS: Max 10 deltagere, så vi sikrer, at der er god tid til alle.

Tilmelding efter Først-til-mølle-princippet. 

Til selve workshoppen medbringer du blot alles tekster og synopser enten i udprintet eller elektronisk form alt efter, hvad du foretrækker. 

Sammen med Pablo og de andre deltagere gennemgår I dit arbejde på workshoppen.

Her modtager og giver du feedback, udveksler idéer og udvider dit netværk blandt andre skrivende, der er i den samme proces som dig.

Du vil utvivlsomt opleve at det kreative fællesskab, der opstår på denne weekend-workshop, vil give dig fornyet energi og gejst til at skrive videre. 

Kursusprisen inkluderer forplejning begge dage (formiddagskaffe, frokost buffet og kage om eftermiddagen) og inkluderer muligheder for vegetarisk/vegansk mad. 

Underviser: Pablo Llambías

Værtinde: Anne Green Munk

Pablo Llambías er forfatter og mangeårig underviser i skrivekunst. Han er en af de mest aktive undervisere i landet og har omfattende erfaring fra blandt andet Forfatterskolen, Rytmisk Musikkonservatorium, adskillige højskoler og mange skriveworkshops overalt i landet. Hans forfatterskab omfatter blandt andet romanen Zombierådhus, der i 2019 blev belønnet med Kritikerprisen. Pablo Llambías er kendt for fagligt velfunderede workshops afholdt i en behagelig og venlig stemning, hvor der er plads til alle og får feedback, der løfter.

Pris: 3.845 DKK

 

Inklusive forplejning begge dage

Lukket for tilmelding

Du kan vælge at betale kurset i op til tre rater. Raterne trækkes automatisk pr. måned efter den første ratebetaling. Tryk på knappen og se mulighederne. 

bottom of page