top of page
Få feedback på dine kortere tekster og manuskripter hos School of Creative Writing

Feedback på tekster og manuskripter

CPH: School of Creative Writing tilbyder gennemlæsning og feedback på skønlitterære tekster og kreativ skrivning i alle genrer. Vi har tre tilbud:

1. Det korte check

Vi læser din novelle er kortprosatekst eller 10 sammenhængende sider fra dit manuskript (1 side er 2400 tegn). Du modtager derefter en sides skriftlig feedback, så du helt præcist ved, hvad der er tekstens styrker og svagheder, og hvordan du kan udvikle din tekst til et helt nyt niveau.

Pris: 1495 kr. (ex moms)

2. Det grundige eftersyn med feedback-møde

Du afleverer en 5-7 siders synopsis og 30 sider fra dit manuskript, som oplæg til et 3-4 timers personligt

feedback-møde med en lang række konkrete forslag til at styrke teksten. Vi brainstormer sammen og

udstikker i fælleskab en kurs for den videre skrivning.

 

Feedback-mødet kan erstattes af 3-4 siders skriftlig feedback og manus tilbage med grundige kommentarer i den løbende tekst, hvis det passer dig bedre.

 

Skriv os en mail eller ring, så skræddersyer vi et tilbud til dig!

Pris: 4995 kr. (ex moms)

3. Den store pakke

Vi læser hele dit manuskript (dog max 200 normalsider) og giver grundig feedback - både i form af kommentarer i selve teksten, men også ca. 5 siders skriftlig feedback med en lang række konkrete forslag til at styrke teksten. Pakken inkluderer et 90 mins. personligt feedback-møde, hvor du får sparring på baggrund af den skriftlige feedback. 

Pris: 11.995 kr. (ex moms)

Har du individuelle feedback-behov, der ikke helt passer med en af vores tre tilbud, så send os en forespørgsel, og vi skræddersyer et tilbud. 

bottom of page